Vältä yleisiä virheitä valitessasi ulkomaalausta!

Kun päätät maalata kotisi ulkopinnan, sinun on oltava erittäin varovainen tämän päätöksen suhteen. Valitsemallasi maalivärillä on valtava vaikutus yleisilmeen ja se voi jopa vaikuttaa kotisi arvoon. Ennen kuin valitset värin impulssilla, kannattaa katsoa ympärilleen taloissa, joissa on samanlaiset maalivärit. Muista, että värin arvioiminen pienen väritilan perusteella voi olla suuri virhe talon ulkomaalauksessa.
Älä tee olettamuksia
Älä oleta, että väri näyttää hyvältä, jos et ole itse nähnyt sitä suurella pinnalla. Monet asunnonomistajat tekevät virheen valitessaan värejä nykyisten suosikkisävyittensä perusteella. Ulkomaalauksessa on muistettava, että värit näyttävät erilaisilta suurilla pinnoilla kuin verkkosivuilla. Sinun tulisi myös välttää useiden eri värien käyttöä kodin ulkopinnassa.
Älä unohda naapureita
Ainutlaatuisuuden yrittäminen ei ole aina hyvä asia valittaessa kotisi ulkoa maalia. On hyvä katsoa ympärilleen ja pysyä yleisessä väriteemassa. Viimeinen asia, jonka tarvitset, on päätyä kotiin, joka erottuu peukalokipuna tai joka on ristiriidassa naapurin talon kanssa. Valitse naapureihin sulautuva värimaailma, varsinkin jos aiot myydä talon joskus.
Oikeiden ominaisuuksien korostaminen
Kun maalaat ulkoa, vältä korosttavia ominaisuuksia, kuten syöksyputket, vesikourut, ilmastointilaitteet ja muut epämiellyttävät kalusteet. Sinun tulisi kuitenkin korostaa houkuttelevia arkkitehtonisia yksityiskohtia käyttämällä kontrastiväriä. Muista, että väri tekee valtavan ensivaikutelman ja tekemäsi valinta vaikuttaa hillitsemään vetovoimaan. Voit käyttää maalia päivittääksesi kotisi ilmeen.
Kun valitset ulkomaalin, harkitse maisemointia. Harkitse erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten puita ja kukkivia pensaita, kun valitset parasta väriä.