Aurinkovoimalla toimivien suihkulähteiden ymmärtäminen yhdellä silmäyksellä

Aurinkovoimalla toimivat suihkulähteet ovat ympäristöystävällisiä, käytännöllisiä ja saastuttamattomia maisemakalusteita. Tämä selittää, miksi lähes kaikissa arvokkaissa kodeissa on vesiputouksia ja suihkulähteitä. Ne säästävät asunnonomistajat sähköjohtojen ostamisen haitalta, joista osa on erittäin kalliita. Lisäksi ne vähentävät sähköiskun riskiä.
Kuinka tehdä suihkulähde
Voit valita tee-se-itse-sarjan, joka sisältää kaikki tarvittavat komponentit, tai voit mennä pitkälle ja kääntyä asiantuntijan puoleen. Joka tapauksessa sinun on käytettävä vesipumppua, joka saa veden kiertämään helposti. Valitsemasi pumpun tulee olla täysin upotettava veteen. Siinä tulisi olla myös suodatin, joka poistaa mudan ja muun roskan, joka voi vaarantaa veden kierron.
Korkeus
Korkeus on yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä suihkulähdettä rakennettaessa. Käytä viivainta saadaksesi ihanteellisen korkeuden. Virtausnopeuden laskeminen voi olla hämmentävää, joten muista kysyä asiantuntijalta apua aina, kun asiat karkaavat käsistä. Jos virtausnopeus on liian suuri, suihkulähteestä voi virrata vettä. Jos toisaalta se on liian matala, se voi muuttua pysähtyneeksi altaan ja houkutella hyttysiä. Tyypillinen tai pikemminkin vakionopeus on 20-30 gallonaa vettä tunnissa. Hienostuneet suihkulähteet, jotka pystyvät käsittelemään vähintään 60 gallonaa vettä tunnissa, ovat asiantuntijoiden vara.
Aurinkopaneelit
Pumpun tulee olla aurinkovoimainen, mikä auttaa säästämään rahaa ja tietysti vähentämään saastumista. Valitse aurinkopaneeleilla varustettu aurinkopaneeli säästääksesi enemmän rahaa. Muista sijoittaa paneeli hyvin. Se on asennettava suoraan auringonpaisteeseen, jotta se tuottaa enemmän tehoa. Varmista vain, että ympärillä ei ole puita tai varjoja, jotka voivat estää auringonvalon. Vaihtoehtoisesti voit valita aurinkopaneelit, jotka voidaan asentaa katollesi.